Trizand 23111 Cestovné organizéry do kufrov sada 7 ks 17518

Plánujete nadchádzajúci výlet? Pozrite sa na našu sadu cestovných organizérov, ktoré vám pomôžu udržať si poriadok a mať svoje veci pod kontrolou počas každého dobrodružstva! Či už cestujete sami alebo s rodinou, vďaka týmto funkčným a praktickým doplnkom bude cestovanie ešte príjemnejšie a bezproblémové.
Trizand 23111 Cestovné organizéry do kufrov sada 7 ks 17518
10,16 EUR 8,47 EUR bez DPH
Skladem ext. 7 - 10 dnů
KódISO17518PN17518VýrobcaTrizandZáruka24 mesiacov

CESTOVNÝ ORGANIZÁTOR DO KUFRA 7 ks

  • VEĽKÁ SADA - sada sa skladá zo 7 sáčkov, ktoré vám pomôžu udržať poriadok v kufri a hotelovej izbe. Šesť organizérov rôznych veľkostí, kapacít a účelov vám uľahčí dovolenku. Organizéry vám umožnia samostatne triediť a baliť spodnú bielizeň, topánky, kozmetiku alebo káble a nabíjačky. Vďaka nim si do cestovnej tašky zbalíte pár topánok navyše a nezašpiníte si s nimi kufor ani iné oblečenie!
  • USNADNÚ ORGANIZÁCIU - cestovné organizéry pomáhajú udržiavať poriadok v praktických veciach a dokumentoch, ako sú letenky, pasy, palubné vstupenky, peniaze, kľúče alebo elektronické zariadenia, ale aj oblečenie a obuv. Cestovateľ vďaka nim ľahko nájde potrebné veci bez toho, aby musel prehľadávať celú tašku alebo kufor.
  • POMÁHA UDRŽAŤ PORIADOK – pre mnoho cestovateľov je dôležité mať na cestách poriadok. Cestovné organizéry s tým pomáhajú tým, že zabraňujú neporiadku vo vašej taške alebo kufri, vďaka čomu je cestovanie pohodlnejšie.
  • ÚSPORA MIESTA - zabalením podobných predmetov do jedného organizéra môžete získať viac miesta vo svojom kufri. Použitie organizérov vám navyše umožní vyhnúť sa chaotickému usporiadaniu vecí priamo v kufri.
  • Plánujete nadchádzajúci výlet? Pozrite sa na našu sadu cestovných organizérov, ktoré vám pomôžu udržať si poriadok a mať svoje veci pod kontrolou počas každého dobrodružstva! Či už cestujete sami alebo s rodinou, vďaka týmto funkčným a praktickým doplnkom bude cestovanie ešte príjemnejšie a bezproblémové.
VýrobceTrizand
Materiálpolyester
Výška balení ( cm )5
Délka balení ( cm )46
Šířka balení ( cm )35
Barvašedá

ŠPECIFIKÁCIE

  • farba: šedá/oranžová
  • materiál: polyester, ostatné: plast + silikón
  • hmotnosť: 336 g
  • hmotnosť v balení: 356 g

Rozmery

  1. organizér so sieťovinou: 32 x 41 x 10 cm
  2. organizér so sieťovinou: 28 x 34 x 10 cm
  3. organizér: 22 x 30 x 10 cm
  4. vrecko: 22,5 x 27 cm
  5. vrecko: 16,5 x 25 cm
  6. organizér na topánky: 33,5 x 20 cm
  7. organizér: 26 x 34 cm

Obsah balenia

  • 7 organizérov
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisTechnické parametrePodrobnostiDiskusia
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies